Nötkött
Vi levererar endast marmorerat premiumkött av nöt, inget annat ! Billigt kött av lägre kvalitè kan ni köpa i livsmedelsbutiken. Skulle någon detalj mot förmodan vara slut så kontaktar vi er eller erbjuder en annan motsvarande detalj till reducerat pris.. Att beakta är att priser på grillkött (Filè, Entrecote, Biff ) har ett högre pris än normalt under grillsäsong Maj-September , Oxfilè höjs normalt med 25-40 % även under december . Frys nöt eller kalvkött så sent som möjligt, kött av bra kvalitet håller längre än ni tror, förvara torrt i kyl.
Oxfilè hel cirka 2-3 kg ,eller putsad i tournedos , (debiteras i bruttovikt) svans och huvud levereras separat.
Biffrad Med kappa hel cirka 4-6 kg eller putsad/skivad (debiteras i bruttovikt)
Entrecote hel cirka 3-5 kg eller putsad och skivad (debiteras i bruttovikt)
Innanlår hel cirka 5-7 kg OBS !!!! ej i bit eller skivad !!
Ytterlår hel cirka 1,5-3kg
Rostbiff hel cirka1,5- 3 kg
Fransyska hel cirka 1,5 - 3 kg
Bringa hel, cirka 1,5-3kg, Rimmad debiteras 25 :-/kg xtra
Märgpipa/Bog cirka 1-3kg
Högrev hel, cirka 4-6kg
Oxsvans hel,cirka 1,5 kg
Kalvfilè hel, cirka 1- 1-5kg eller putsad i tournedos (se ovan)
Kalvytterfile/(Biff) cirka 2-3 kg eller putsad/skivad (se ovan)
Kalventrecote cirka 1.5-2,5 kg eller putsad/skivad (se ovan)
Kalvstek hel cirka 1-2 kg
Kalvlever Hel cirka 1kg
,