Nötkött

Vi levererar endast marmorerat premiumkött av nöt, inget annat ! Billigt kött av lägre kvalitè kan ni köpa i livsmedelsbutiken. Skulle någon detalj mot förmodan vara slut så kontaktar vi er eller erbjuder en annan motsvarande detalj till reducerat pris.. Att beakta är att priser på grillkött (Filè, Entrecote, Biff ) har ett högre pris än normalt under grillsäsong Maj-September , Oxfilè höjs normalt med 25-40 % även under december . Frys nöt eller kalvkött så sent som möjligt, kött av bra kvalitet håller längre än ni tror, förvara torrt i kyl.

Oxfilè  hel cirka 2-3 kg ,eller putsad i tournedos , (debiteras i bruttovikt) svans och huvud levereras separat.

Biffrad Med kappa  hel cirka 4-6 kg eller putsad/skivad  (debiteras i bruttovikt)

Entrecote hel cirka 3-5 kg eller putsad och skivad (debiteras i bruttovikt)

Innanlår hel cirka 5-7 kg OBS !!!! ej i bit eller skivad !!

Ytterlår hel cirka 1,5-3kg 

Rostbiff hel cirka1,5- 3 kg

Fransyska hel cirka 1,5 - 3 kg

Bringa hel, cirka 1,5-3kg,  Rimmad debiteras 25 :-/kg xtra

Märgpipa/Bog cirka 1-3kg

Högrev hel, cirka 4-6kg

Oxsvans hel,cirka 1,5 kg

Kalvfilè hel, cirka 1- 1-5kg eller putsad i tournedos (se ovan)

Kalvytterfile/(Biff) cirka 2-3 kg eller putsad/skivad (se ovan)

Kalventrecote cirka 1.5-2,5 kg eller putsad/skivad (se ovan)

Kalvstek hel cirka 1-2 kg

Kalvlever Hel cirka 1kg

,